Filtre mărimi 18 (11,3cm)
-20%
OLD COLLECTION - Ghete cu blăniță - Cherry Buttons

Piele naturală import Italia

Interior dublat cu blană naturală

Talpă din cauciuc Vibram de 4mm, anti-derapant

Extrem de uşori, cântăresc cca 250g.

Regretăm, stocul acestui produs a fost epuizat!

Aceasta incaltaminte nu are defecte - este redusa pentru ca face parte dintr-o colectie veche Tikki Shoes.

Ghetele Tikki căptușite integral cu blană naturală (au incluse și branțuri cu lână) pot fi folosite la exterior pe orice suprafață, la temperaturi scăzute, fiind moi, ușoare, flexibile și anti-derapante. Nu sunt impermeabile.

 

Ce este reprezentant pentru ghetuțele Tikki:

 

1. Sunt confecţionate din piele moale, rezistentă, fabricată în Italia

 

În procesul de tăbăcire al pielii sunt folosite numeroase produse chimice, care utilizate excesiv ar dăuna sănătății copiilor. Chiar dacă există piele mai ieftină de proveniență China, Pakistan, India, etc, noi alegem să folosim doar piele importată direct din Italia tocmai pentru că știm că nu toate țările sunt obligate să urmeze anumite standarde de calitate.

 

Pielea “Made in Italy” este mai scumpă, dar este și mai calitativă, aspectul cel mai important fiind că respectă standarde înalte de calitate impuse de Uniunea Europeană.

 

 

2. Nu se folosesc întărituri care să păstreze forma papuceilor

 

După părerea noastră, o încălțăminte sănătoasă este aceea care protejează picioarele de frig sau accidentări, dar le permite acestora să se miște în voie, lăsând suficient loc degetelor. Încălțările cu întărituri din carton sau plastic își păstrează forma impecabil în timp, însă obligă picioarele să se conformeze formei lor.

 

De aceea, noi preferăm pantofiorii moi de piele, fără întărituri, ce permit materialului să se întindă și să se muleze pe piciorușele aflate în creștere. În timp nu mai arată impecabil, dar picioarele copiilor cresc în voie, neîngrădite!

 

3. Talpa exterioară este din cauciuc flexibil de 4 mm


Talpa folosită de noi este dedicată în mod deosebit copiilor aflați la primii pași. Copiii mici au nevoie să exerseze cât mai mult desculți până învață să meargă bine, pentru că astfel simt perfect suprafața pe care pășesc, au echilibru și își întăresc mușchii pentru formarea unui mers corect.

 

Doar o talpă ultra flexibilă poate fi îndoită complet de către bebeluși. De aceea folosim o talpă ultra flexibilă, anti-derapantă, subțire de doar 4mm, care să ofere acea senzație de mers desculț de care au nevoie copiii. Împreună cu talpa din piele tăbăcită vegetal (grosime cca 1.4 mm), formează un ansamblu suficient de gros astfel încât ghetele să poată fi folosite iarna.

Produse recomandate
Sandale "Mers desculț" - Leușor neînfricat
Papuceii din gama "Mers desculț" pot fi folosiți atât în […]
119.00 RON  +
Ghete Chrome Free "Mers desculț" - Misty Brown
Ghetele Tikki din noua colecție de toamnă sunt un deliciu […]
175.00 RON  +
Sandale "Mers desculț" - Musette
Papuceii din gama "Mers desculț" pot fi folosiți atât în […]
119.00 RON  +