Filtre mărimi 21 (13,4cm)
Ghete Chrome Free "Mers desculț" - Red Navy

Piele naturală import Italia

Dublate integral cu căptușeală fină fără Crom

Talpă din cauciuc flexibil de 4mm, anti-derapant

Extrem de uşori, cântăresc cca 150g.

Mărimea:   Ghid de mărimi

Ghetele Tikki din noua colecție de toamnă sunt un deliciu pentru piciorușe! Deși am folosit o talpă mai groasă, de 4mm, ele sunt extrem de moi, flexibile, confortabile iar lipsa întăriturilor le face să se muleze perfect pe orice picior, oricât de pufos. În plus, ghetele noastre sunt acum căptușite INTEGRAL cu căptușeală de cea mai bună calitate, import Spania, tăbăcită fără CROM - cu siguranță veți remarca finețea si mirosul deosebit față de căptușeala clasică.

Ghetele Tikki se pot folosi pe suprafețe umede, dar nu sunt recomandate pentru ploaie sau zăpadă.


Vă recomandăm branțurile de lână pentru un plus de confort termic, care va permite folosirea ghetelor până toamna târziu, spre iarnă.
Ce este reprezentant pentru ghetele Tikki din gama "Mers desculț":  

 

1. Sunt confecţionati din piele moale, rezistentă, fabricată în Italia

 

În procesul de tăbăcire al pielii sunt folosite numeroase produse chimice, care utilizate excesiv ar dăuna sănătății copiilor. Chiar dacă există piele mai ieftină de proveniență China, Pakistan, India, etc, noi alegem să folosim doar piele importată direct din Italia tocmai pentru că știm că nu toate țările sunt obligate să urmeze anumite standarde de calitate.

 

Pielea “Made in Italy” este mai scumpă, dar este și mai calitativă, aspectul cel mai important fiind că respectă standarde înalte de calitate impuse de Uniunea Europeană.

 

2. Talpa interioară este din piele tăbăcită vegetal (Chrome Free)

 

Știm că majoritatea copiilor adoră să stea desculți, așa că ne-am dorit foarte mult să le oferim încălțări nu doar frumoase și comode, ci mai ales sănătoase. Pielea absoarbe prin transpirație o parte din substanțele cu care vine în contact, de aceea este important ca materialul ce îmbracă piciorul unui copil, să fie cât mai lipsit de substanțe nocive.

 

Talpa interioară din noua noastră gamă de papucei este din piele tăbăcită vegetal – originară tot din Italia, această piele a fost prelucrată după o metodă tradițională folosindu-se doar tanini din plante, fără a fi vopsită, și fără a fi folosite metale grele sau substanțe toxice. Este 100% sigură pentru pielea delicată a copiilor!

 

3. Nu se folosesc întărituri care să păstreze forma pantofilor

 

După părerea noastră, o încălțăminte sănătoasă este aceea care protejează picioarele de frig sau accidentări, dar le permite acestora să se miște în voie, lăsând suficient loc degetelor. Încălțările cu întărituri din carton sau plastic își păstrează forma impecabil în timp, însă obligă picioarele să se conformeze formei lor.

 

De aceea, noi preferăm pantofiorii moi de piele, fără întărituri, ce permit materialului să se întindă și să se muleze pe piciorușele aflate în creștere. În timp nu mai arată impecabil, dar picioarele copiilor cresc în voie, neîngrădite!

 

4. Talpa exterioară este din cauciuc flexibil de 4 mm

 

Talpa folosită de noi este dedicată în mod deosebit copiilor aflați la primii pași. Copiii mici au nevoie să exerseze cât mai mult desculți până învață să meargă bine, pentru că astfel simt perfect suprafața pe care pășesc, au echilibru și își întăresc mușchii pentru formarea unui mers corect.

 

Doar o talpă ultra flexibilă poate fi îndoită complet de către bebeluși. De aceea folosim o talpă ultra flexibilă, anti-derapantă, subțire de doar 4mm, care să ofere acea senzație de mers desculț de care au nevoie copiii. Împreună cu talpa din piele tăbăcită vegetal (grosime cca 1.4 mm), formează un ansamblu suficient de gros astfel încât pantofiorii să poată fi folosiți până toamna târziu.

 

Produse recomandate
Sandale "Mers desculț" - Bufnița de vară
Papuceii din gama "Mers desculț" pot fi folosiți atât în […]
119.00 RON  +
Ghete Chrome Free "Mers desculț" - Purple Rock
Ghetele Tikki din noua colecție de toamnă sunt un deliciu […]
175.00 RON  +
Pantofi de exterior Chrome Free - Buchet de flori
Pantofii Tikki din noua colecție de toamnă nu sunt doar […]
145.00 RON  +