Filtre mărimi 22 (14cm)
Pantofi de exterior Chrome Free - Inimioare

Piele groasă calitate premium, import Italia

Față dublată cu căptușeală fără CROM

Talpă din cauciuc de 3mm, flexibilă, anti-derapantă

Extrem de uşori, cântăresc cca 200g.

Mărimea:   Ghid de mărimi
Pantofii Tikki din noua colecție de toamnă nu sunt doar moi, flexibili, confortabili și atrăgători, ci sunt mai siguri pentru pielea fină a copiilor. Am folosit căptușeală de cea mai bună calitate, import Spania, tăbăcită fără CROM, pentru a oferi un produs premium copiilor noștri.

Pantofiorii Tikki se pot folosi pe suprafețe umede, dar nu sunt recomandați pentru ploaie sau iarbă udă.

Prezentare_cauciuc_ro_mic.jpg


 

Ce este reprezentant pentru pantofiorii Tikki:  

 

1. Sunt confecţionati din piele moale, rezistentă, fabricată în Italia

 

În procesul de tăbăcire al pielii sunt folosite numeroase produse chimice, care utilizate excesiv ar dăuna sănătății copiilor. Chiar dacă există piele mai ieftină de proveniență China, Pakistan, India, etc, noi alegem să folosim doar piele importată direct din Italia tocmai pentru că știm că nu toate țările sunt obligate să urmeze anumite standarde de calitate.

 

Pielea “Made in Italy” este mai scumpă, dar este și mai calitativă, aspectul cel mai important fiind că respectă standarde înalte de calitate impuse de Uniunea Europeană.

 

2. Talpa interioară este din piele tăbăcită vegetal (Chrome Free)

 

Știm că majoritatea copiilor adoră să stea desculți, așa că ne-am dorit foarte mult să le oferim încălțări nu doar frumoase și comode, ci mai ales sănătoase. Pielea absoarbe prin transpirație o parte din substanțele cu care vine în contact, de aceea este important ca materialul ce îmbracă piciorul unui copil, să fie cât mai lipsit de substanțe nocive.

 

Talpa interioară din noua noastră gamă de papucei este din piele tăbăcită vegetal – originară tot din Italia, această piele a fost prelucrată după o metodă tradițională folosindu-se doar tanini din plante, fără a fi vopsită, și fără a fi folosite metale grele sau substanțe toxice. Este 100% sigură pentru pielea delicată a copiilor!


Atenție! Din cauză că pielea nu este tăbăcită clasic, ci cu tanini vegetali, există posibilitatea transferării unei ușoare nuanțe de roz în șosetele copiilor. Acest fenomen este normal și apare mai ales la copiii călduroși - recomandarea noastră pentru această situație fiind să le dați șosete închise la culoare.

 

3. Nu se folosesc întărituri care să păstreze forma papuceilor

 

După părerea noastră, o încălțăminte sănătoasă este aceea care protejează picioarele de frig sau accidentări, dar le permite acestora să se miște în voie, lăsând suficient loc degetelor. Încălțările cu întărituri din carton sau plastic își păstrează forma impecabil în timp, însă obligă picioarele să se conformeze formei lor.

 

De aceea, noi preferăm pantofiorii moi de piele, fără întărituri, ce permit materialului să se întindă și să se muleze pe piciorușele aflate în creștere. În timp nu mai arată impecabil, dar picioarele copiilor cresc în voie, neîngrădite!

 

4. Talpa exterioară este din cauciuc elastic de 3 mm

 

Talpa folosită de noi este dedicată în mod deosebit copiilor aflați la primii pași. Copiii mici au nevoie să exerseze cât mai mult desculți până învață să meargă bine, pentru că astfel simt perfect suprafața pe care pășesc, au echilibru și își întăresc mușchii pentru formarea unui mers corect.

 

Doar o talpă ultra flexibilă poate fi îndoită complet de către bebeluși. De aceea folosim o talpă ultra flexibilă, anti-derapantă, subțire de doar 3 mm, care să ofere acea senzație de mers desculț de care au nevoie copiii. Împreună cu talpa din piele tăbăcită vegetal (grosime cca 1.4 mm), formează un ansamblu suficient de gros astfel încât pantofiorii să poată fi folosiți de primăvara devreme până toamna târziu.

 

Produse recomandate
Ghete Chrome Free "Mers desculț" - Rock Star
Ghetele Tikki din noua colecție de toamnă sunt un deliciu […]
175.00 RON  +
Botoșei "Pufoşi" Chrome Free - Acqua
Ce este reprezentant pentru papuceii din gama "Pufoşi": - […]
85.00 RON  +
Pantofi de exterior Chrome Free - Fluturi
Pantofii Tikki din noua colecție de toamnă nu sunt doar […]
145.00 RON  +