Filtre mărimi
Ghete cu blăniță - Rock star

Piele naturală import Italia

Interior dublat cu blană naturală

Talpă din cauciuc Vibram de 4mm, flexibilă, anti-derapantă

Extrem de uşori, cântăresc cca 100g.

Regretăm, acest produs nu mai poate fi achiziţionat de pe site-ul nostru!

Ghetele Tikki căptușite integral cu blană naturală pot fi folosite la exterior pe orice suprafață, la temperaturi scăzute, fiind moi, ușoare, flexibile și anti-derapante. Nu sunt potrivite pentru ploaie sau zăpadă!

Prezentare_cauciuc4mm_ghete_ro_mic.jpg


 

Ce este reprezentant pentru ghetuțele Tikki:

 

1. Sunt confecţionate din piele moale, rezistentă, fabricată în Italia

 

În procesul de tăbăcire al pielii sunt folosite numeroase produse chimice, care utilizate excesiv ar dăuna sănătății copiilor. Chiar dacă există piele mai ieftină de proveniență China, Pakistan, India, etc, noi alegem să folosim doar piele importată direct din Italia tocmai pentru că știm că nu toate țările sunt obligate să urmeze anumite standarde de calitate.

 

Pielea “Made in Italy” este mai scumpă, dar este și mai calitativă, aspectul cel mai important fiind că respectă standarde înalte de calitate impuse de Uniunea Europeană.

 

 

2. Nu se folosesc întărituri care să păstreze forma papuceilor

 

După părerea noastră, o încălțăminte sănătoasă este aceea care protejează picioarele de frig sau accidentări, dar le permite acestora să se miște în voie, lăsând suficient loc degetelor. Încălțările cu întărituri din carton sau plastic își păstrează forma impecabil în timp, însă obligă picioarele să se conformeze formei lor.

 

De aceea, noi preferăm pantofiorii moi de piele, fără întărituri, ce permit materialului să se întindă și să se muleze pe piciorușele aflate în creștere. În timp nu mai arată impecabil, dar picioarele copiilor cresc în voie, neîngrădite!

 

3. Talpa exterioară este din cauciuc Vibram de 4 mm

 

Vibram® este liderul mondial în fabricarea de tălpi de cauciuc de înaltă performanță. Brandul a fost creat în 1937 de Vitale Bramani, și de atunci oferă produse extrem de apreciate în domenii precum: alpinism, alergare, siguranța muncii sau ortopedie. Deja cunoscutul logo Vibram® este sinonim cu calitatea, siguranţa precum şi cu design-ul inovativ. 


Talpa folosită de noi este dedicată în mod deosebit copiilor aflați la primii pași. Copiii mici au nevoie să exerseze cât mai mult desculți până învață să meargă bine, pentru că astfel simt perfect suprafața pe care pășesc, au echilibru și își întăresc mușchii pentru formarea unui mers corect.

 

Doar o talpă ultra flexibilă poate fi îndoită complet de către bebeluși. De aceea folosim o talpă flexibilă, anti-derapantă, subțire de doar 4 mm, care să ofere acea senzație de mers desculț de care au nevoie copiii. 

 

Produse recomandate
Botoșei "Pufoşi" Chrome Free - Orhidee
Ce este reprezentant pentru papuceii din gama "Pufoşi": - […]
85.00 RON  +
Sandale "Mers desculț" - Buburuza verde
Papuceii din gama "Mers desculț" pot fi folosiți atât în […]
119.00 RON  +
Sandale "Mers desculț" - Aventuri cu mașina
Papuceii din gama "Mers desculț" pot fi folosiți atât în […]
119.00 RON  +